Υπηρεσίες

Πληρωμές και ασφάλεια

Πιστωτικές Κάρτες

Δεχόμαστε όλες τις μεγάλες πιστωτικές κάρτες (επιβεβαιώστε με τη ρεσεψιόν).

Θυρίδες ασφαλείας

Οι θυρίδες ασφαλείας βρίσκονται στο χώρο της ρεσεψιόν και προστατεύονται από το CCTV 24/7. Σημειώστε ότι τα προσωπικά αντικείμενα, τα χρήματα, τα κοσμήματα κ.λπ. δεν είναι ασφαλισμένα.

Διασκέδαση

POOL BAR / BAR

Το μπαρ είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08.30 έως πολύ αργά. Σημειώστε ότι το POOL BAR μπορεί να κλείσει οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 24:00 ανάλογα με το θόρυβο. !!!

Μεταφορά

TAXIS

A taxi can be ordered from the reception or the bar at any time. However, if you need a taxi for the airport or for a special occasion, it is advisable to have it ordered from the previous evening.

BUS SERVICE

For local transport and bus timetable please contact reception.

 

Υπηρεσίες Δωματίου

RECEPTION

Η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα.

INTERNET / WI-FI

Το Internet είναι δωρεάν σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, μπαρ, λόμπι, πισίνας και στα δωμάτια. Επιπλέον στον χώρο υποδοχής υπάρχει ένας Η/Υ & Εκτυπωτής για δημόσια χρήση και πρόσβαση στο Διαδίκτυο με μικρή χρέωση .

 

 

 

 

Εκδηλώσεις

Διασκέδαση

Το ξενοδοχείο μας προσφέρει 3 φορές την εβδομάδα ζωντανή μουσική και δρώμενα.

Σάββατο

Μπάρμπεκιου και παράσταση απο τον SPACEY
(Άγγλος Κωμικός και τραγουδιστής).

Δευτέρα

Πίανο και ζωντανή μουσική απο τον Σπύρο και την Άννα.

Τετάρτη

Ελληνική Βραδία με τον Μπάμπη και την Άννα.

Ιατρική Περίθαλψη

Ιατρός / Νοσοκομείο

Το κεντρικό νοσοκομείο βρίσκεται στην πόλη της Κέρκυρας, σε απόσταση 28 χιλιομέτρων. Σε περίπτωση που πρέπει να επισκεφθείτε το νοσοκομείο, χρειάζεστε ένα E111 (ευρωπαϊκή κάρτα υγείας). Ωστόσο, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή εάν χρειάζεστε γιατρό για οποιονδήποτε λόγο, το ξενοδοχείο παρέχει γιατρό 24/7. Επικοινωνήστε με τη ρεσεψιόν ή καλέστε τον διαχειριστή.

Φαρμακείο

Το πλησιέστερο Φαρμακείο βρίσκεται στα χωριά Μεσογγή και Μοραΐτικα στον κεντρικό δρόμο. 

Εστιατόριο

Πρωινό / Γεύμα / Σνάκ / Δείπνο

Τα γεύματα σερβίρονται οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 08:00. Το μενού είναι διαθέσιμο στο εστιατόριο. Επίσης ένα αντίγραφο του μενού μπορεί να βρεθεί σε κάθε δωμάτιο.

Πισίνα

Η πισίνα είναι ανοιχτή από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ, όπου παρέχονται δωρεάν ξαπλώστρες. Η πισίνα είναι κλειστή μετά τις 19:00 για καθαρισμό και χλωρίωση. Απαγορεύεται η είσοδος στην πισίνα μετά από αυτές τις ώρες. Λάβετε υπόψη ότι η πισίνα μπορεί να είναι κλειστή ανά πάσα στιγμή για καθαρισμό ή συντήρηση. Διαβάστε τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΙΣΙΝΑΣ στο χώρο της πισίνας πριν χρησιμοποιήσετε αυτήν την εγκατάσταση